Agencja Nomine Agencja Nomine

Monika Babula

Aktorka

Rok urodzenia: 1975

Wzrost: 152

Wykształcenie

AT w Warszawie / wydział sztuki lalkarskiej w Białymstoku

Języki

rosyjski – podstawowy
angielski – podstawowy
francuski – podstawowy

Umiejętności

śpiew, taniec, jazda na nartach, animacje lalkami, gra na basie

Filmografia

Obsada aktorska
2017 -Zabawa, zabawa, reż. Kinga Dębska, film, 2018
2017 -SNL Polska, reż. Maciej Sobociński, program rozrywkowy Showmax, 2017
2016 – Druga szansa, reż. Michał Gazda i Łukasz Kośmicki, serial TVN, 2016
2016 -Córki dancingu, reż. Agnieszka Smoczyńska-Konopka, film, 2015
2015 -Na dobre i na złe, serial TVP, 2013
2015 -At Oglog, reż. Jakub Zubrzycki, 2009

Pobieranie

Demo