Agencja Nomine Agencja Nomine

Katarzyna Mikiewicz

Aktorka

Rok urodzenia: 1981

Wzrost: 171

Wykształcenie

Akademia Teatralna w Warszawie

Języki

angielski – dobry

Teatr

Teatr Dramatyczny w Białymstoku od 2008
Teatr im. J.Osterwy w Gorzowie Wielkopolskim (2004 — 2008)

Umiejętności

śpiew, gra na fortepianie, flecie, taniec, jazda konno, jazda na łyżwach, prawo jazdy, łucznictwo

Filmografia

2020 Dom pod dwoma orłami rez. W. Krzystek rola
2019 ECHO SERCA pielęgniarka oddziału psychiatrycznego)
2019 STULECIE WINNYCH rola: margaret (siostra Alberta)
2018 – Stulecie Winnych rola: Siostra Alberta
2016 – Maja – Etiuda szkolna – Obsada aktorska (członek komisji)
2016 – Na sygnale – Serial fabularny – Obsada aktorska (Sylwia) – Szlachetna zemsta (116)

Pobieranie

Demo