ataköy escort beylikdüzü escort şişli escort gaziantep escort seks hikayesi beylikdüzü escort esenyurt escort Filip Grycmacher - Agencja Nomine
beylikdüzü escort şişli escort
Agencja Nomine Agencja Nomine

Filip Grycmacher

Aktor

Rok urodzenia: 1991

Wzrost: 180

Wykształcenie

Szkoła Aktorska Haliny i Jana Machulskich 2015-2018
Szkoła Impro 2016-2018

Języki

j. angielski – biegły

Teatr

Teatr Potem-o-tem (kompozytor)

Umiejętności

gra na pianinie, gra na gitarze, gra na harmonijce, gra na ukulele, jazda konna, szermierka, dubbing, śpiew, jazda na łyżwach, kompozycja

Filmografia

Obsada aktorska
2023 – Jagiellonowie – Serial fabularny – Obsada aktorska
2023 – Na dobre i na złe – Serial fabularny – Obsada aktorska
2023 – Na sygnale – Serial fabularny – Obsada aktorska
2023 – Sexify 2 – Serial fabularny – Obsada aktorska
2022 – Komisarz Mama – Serial fabularny – Obsada aktorska
2020 – Miasto Długów – Serial fabularny – Obsada aktorska
2020 – Ojciec Mateusz – Serial fabularny – Obsada aktorska
2019 – Korona Królów – Serial fabularny – Obsada aktorska
2019 – M jak miłość – Serial fabularny – Obsada aktorska
2019 – Na Wspólnej – Serial fabularny – Obsada aktorska
2018 – Powrót (Cannes 2019) – Film krótkometrażowy – Obsada aktorska
2017 – W objęciach – Obsada aktorska
2017 – Po drugiej stronie lustra – Obsada aktorska
Muzyka teatralna i filmowa
Powrót, reż. Marcin Zbyszyński
20 Lexusów na czwartek, reż. Marcin Zbyszyński
Korczak Laboratorium, reż. Wojciech Faruga
Balladyna, reż. Sebastian Królikowski
Wojna nie jest kobietą, reż.Piotr Hanuszkiewicz
Nie do powiedzenia, reż. Marcin Zbyszyński
Cicho-Sza, reż. Adam Biernacki
Żegnamy Świat, reż. Marcin Zbyszyński
Połączność, reż. Marcin Zbyszyński
Gra Wstępna, reż. Marcin Zbyszyński
Overnight Paradise, reż. Manny Moreno & Michał Szpak
Believe there will be no porn, reż. Marcin Zbyszyński
Damski Biznes, reż. Marcin Zbyszyński

Pobieranie

Demo

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/Kajt/domains/agencjanomine.pl/public_html/wp-content/themes/faxhion/includes/post-format/portfolio-post-nav.php on line 14
Bartłomiej Magdziarz
Aktor