Agencja Nomine Agencja Nomine

Julia Łukowiak

Aktorka

Rok urodzenia: 1991

Wzrost: 164

Wykształcenie

Akademia Teatralna w Warszawie, dyplom – 2017

Nagrody

2017: Nagroda im. Andrzeja Nardellego (przyznawana przez Sekcję Krytków Teatralnych ZASP) za najlepszy debiut aktorski; za rolę w spektaklu “Odprawa posłów greckich” w Teatrze im. Cypriana Kamila Norwida w Jeleniej Górze

Języki

angielski – bardzo dobry
rosyjski – bardzo dobry
hiszpanski – komunikatywny

Teatr

2017 – współpraca z Teatrem im. C. K. Norwida w Jeleniej Górze

Umiejętności

dubbing, joga, prawo jazdy, pływanie

Filmografia

2017 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (Gosia, znajoma Marcina) 1295, 1296
2017 PRZYJACIÓŁKI Serial fabularny Obsada aktorska (ekspedientka) 110
2016 BARWY SZCZĘŚCIA Serial fabularny Obsada aktorska (Eunika Krycka) 1506, 1508, 1509
2016 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (pielęgniarka) 1218
2015 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (pielęgniarka) 1155
2014 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (recepcjonistka) 1096
2014 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (pielęgniarka Ola)

Pobieranie

Demo