Agencja Nomine Agencja Nomine

Gabriela Całun

Aktorka

Wiek: 32

Wzrost: 165

Wykształcenie

WSKiMS im. Jerzego Giedroycia w Warszawie – Wydział Aktorski, Dyplom 2012
2014-2016 Trening aktorski z Techniki Meisnera – Laboratorium Meisnera, Warszawa
2015-2016 The Actors’ Temple Studio, Londyn (warsztaty – Simon Furness)
2017- Scene study, Drama Point, Warszawa (warsztaty – Gary Condes)
2018 – Summer School of Modern Mime, Warszawa (warsztaty)
2018 – Method Acting, Warszawa (warsztaty – Robert Castle)

Nagrody

Języki

angielski – biegly
niemiecki – dobry
włoski – komunikatywny

Teatr

 od 2017 Teatr Niewielki w Warszawie
 od 2018 Teatr Warszawskiego Centrum Pantomimy

Umiejętności

taniec towarzyski (międzynarodowa klasa taneczna “S”), pantomima, improwizacja kontaktowa, stage combat, boks, śpiew (mezzo-sopran), dubbing, prawo jazdy kat. B

Filmografia

Filmy pełnometrażowe:
2018 – Dywizjon 303. Historia prawdziwa – Film fabularny – Obsada aktorska (Lucy)
2015 – Kosmos – Film fabularny – Obsada aktorska (Maja)
2011 – Sztos 2 – Film fabularny – Obsada aktorska (Ola)
Filmy krótkometrażowe:
2019 – Wolne pokoje – Etiuda szkolna – Obsada aktorska (matka Zosi)
2017 – The Keeper – Margaret
2016 – Kitty’s fortune – 39925
2015 – Alvethor – Anna
2014 – Kukuryku – Etiuda szkolna – Obsada aktorska
2013 – Lubisz to – Film fabularny – krótkometrażowy – Obsada aktorska (narkomanka)
Obsada aktorska:
2018 – Barwy szczęścia – Serial fabularny – Obsada aktorska (kelnerka) – 1784, 1786
2018 – Botoks – Serial fabularny – Obsada aktorska
2018 – Kobiety mafii – Serial fabularny – Obsada aktorska
2018 – Na dobre i na złe – Serial fabularny – Obsada aktorska (pielęgniarka) – Gorzej być nie może(701)
2017 – Na dobre i na złe – Serial fabularny – Obsada aktorska (pielęgniarka) – Kiepska prognoza (666)
2017 – Przyjaciółki – Serial fabularny – Obsada aktorska (sekretarka w banku Łukasza) – 114
2015 – Na dobre i na złe – Serial fabularny – Obsada aktorska (pielęgniarka) – Dedykacja (587)
2015 – Skazane – Serial fabularny – Obsada aktorska (kobieta odwiedzająca osadzonego w Areszcie Śledczym w Warszawie) – 1, 2, 4
2012 – 2013 – Wszystko przed nami – Serial fabularny – Obsada aktorska (pielęgniarka; odcinki: 94)
2012 – M jak miłość – Serial fabularny – Obsada aktorska (sekretarka) – 886
2012 – M jak miłość – Serial fabularny – Obsada aktorska (pielęgniarka) – 938, 939
2011 – Plebania – Serial fabularny – Obsada aktorska (kobieta Michała) – 1678
2010 – Barwy szczęścia – Serial fabularny – Obsada aktorska (Martyna, koleżanka Natalii) – 455
2006 – Kryminalni – Serial fabularny – Obsada aktorska (dziewczyna) – Poleska 16 (50)
2003 – 2019 – Na wspólnej – Serial fabularny – Obsada aktorska (pielęgniarka – recepcjonistka)
1997 – 2019 – Klan – Serial fabularny – Obsada aktorska (Klaudia Kot, sąsiadka Bożenki i Miłosza Kazuniów, była dziewczyna Jarosława Sławińskiego, właściciela mieszkania, które od niego kupili, potem pielęgniarka operacyjna w Centrum Medycznym “El-Med”)

Pobieranie

Demo