Agencja Nomine Agencja Nomine

Julia Łukowiak

Actress

Year of birth: 1991

Height: 164

Education

Akademia Teatralna w Warszawie, dyplom – 2017

Awards

2017: Nagroda im. Andrzeja Nardellego (przyznawana przez Sekcję Krytków Teatralnych ZASP) za najlepszy debiut aktorski; za rolę w spektaklu “Odprawa posłów greckich” w Teatrze im. Cypriana Kamila Norwida w Jeleniej Górze
2018 Nagroda Grand Prix im. Mieczysława Kotlarczyka na XVIII Festiwalu Sztuki Słowa ,,Verba Sacra” w Poznaniu

Languages

angielski – bardzo dobry
rosyjski – bardzo dobry
hiszpanski – komunikatywny

Theater

2017 – współpraca z Teatrem im. C. K. Norwida w Jeleniej Górze
2018 – współpraca z Teatrem Wielkim

Skills

dubbing, joga, prawo jazdy, pływanie

Filmography

2018 ,Ślad” rola: Anna Wrońska
2017 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (Gosia, znajoma Marcina) 1295, 1296
2017 PRZYJACIÓŁKI Serial fabularny Obsada aktorska (ekspedientka) 110
2016 BARWY SZCZĘŚCIA Serial fabularny Obsada aktorska (Eunika Krycka) 1506, 1508, 1509
2016 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (pielęgniarka) 1218
2015 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (pielęgniarka) 1155
2014 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (recepcjonistka) 1096
2014 M JAK MIŁOŚĆ Serial fabularny Obsada aktorska (pielęgniarka Ola)

Download

Demo